miercuri, 20 octombrie 2010

Lifebook (sau Viata de la Log In la Log Out)

      Septembrie 1982. Doi useri, sa le zicem Gheorghita si Dorina, se gandesc sa puna bazele unui Account pe Lifebook a celui ce le va fi follower. La Name trec Cucolea iar la Surname trec Octavian, Sex: Male, Eyes: Brown, Hair: Brown or Blond, Height: 0.50 - 1.80. Baga parola si apasa butonul de Create Account. Primesc un mesaj de la serverul Lifebook: Please wait 9 months for the user of account to be created.
      14 Mai 1983. Vine si mult asteptatul mesaj de confirmare de la Lifebook: Your user and account has been created. Nerabdatori baga datele si pe la orele 14:00 apasa LOG IN. Userul este On line si pregatit sa adauge noi informatii, Friends noi si sa adune cat mai multe Like-uri pe tot parcursul activitatii. Asa se face ca primele informatii adaugate a fost cea de la Birthday: 14.05.1983 cat si cea de la Hometown: Piatra Neamt si totodata se face si primul upload la Photos. Bucurie mare cu Ping Reply mic pentru vreo 3 luni cand userul Gheorghita primeste un mesaj trist: Connection reset by God. Failed to reconnect.
      Userul Octavian creste si la fel si profilul lui. Apar primele Add Request-uri si primii Friends. Incepe sa adune primele Like-uri, devine Interested in girls si Looking for Friendship. I se stabileste si Religious Views: Orthodox iar Contact Information incepe sa prinda contur. Pe la 7 ani ii apare la Education: Sc. Gen. nr. 3 Piatra Neamt, unde face cunostinta cu alti useri, da accept-uri si totodata si primul Close connection. Un an mai tarziu userul Dorina primeste si ea un Fatal Screen of Cancer: Bios damaged asa incat rubrica Siblings va ramane necompletata.
      Anii trec iar in Profile apar modificari dupa modificari, like-uri si Friends noi, Photos devine din ce in ce mai bogat iar informatiile de la Education se tot aduna. Se aduna si ceva date si la Employers, Comment-uri si Post-uri de la altii. Speranta e ca totusi sa mai treaca macar atitia ani pe cati au trecut pana acum asa incat sa nu devina un profil oarecare a Userului Octavian, atunci cand si el va trebui sa de LOG OUT.

2 comentarii: