joi, 14 octombrie 2010

Holy Facebook (sau sfanta Carte cu fete)

      Asa. Ia sa vedem: www punct facebook punct com enter. E-mail: oktav_pn_ro@yahoo.com si password: *************** si iar Enter. Gata. Sunt pe contul meu de Facebook. Oau! ***ei ****escu ii place Saint Paraschiva of Iasi. Moaaammmaaaa!!!! Super tare frate! Sfanta Paraschiva are pagina de Facebook. Si eu fraier ma gandeam sa merg la coada de la Mitropolie si sa stau ore intregi la inchinat. Traiasca internetul si Cartea cu Fete, ca ma aduce mai aproape de sfinti.
      Pe langa faptul ca pagina Sfintei are peste 6000 de "placatori ai paginii", interesant e faptul ca si Sfintei la randul ei ii plac alte pagini de Facebook. Asa am aflat ca ea are ca preferinte muzicale pe "The Rolling Stones", in domeniul culinar ii place "Salata de Vinete", ca ii place sa fie la curent cu ultimile stiri datorita paginii "9AM News" iar lucrul cel mai important este acela ca este microbista a clubului "West Ham United FC Official". Astept cu mare interes sa aflu in cateva saptamani ca iubeste pagina "Cronica Cartotasilor" si de ce nu ca este o mare fana de "Farmville". Ar fi super sa ai vecin un sfant care sa te ajute sa ingrijesti ferma ta virtuala.
      Si pentru ca aberatia sa nu se termine aici, multi din cei carora le place pagina, sunt atat de evlaviosi si plini de spirit ortodox incat au inceput sa posteze rugaciunile lor direct pe peretele paginii. Asa se face ca poti gasi cele mai vaste dorinte: "Sanatate, fericire si belsug. Doamne Ajuta!" sau "Imi doresc de de la Sfinta Parascheva multa sanatate si noroc." ba chiar si mesaje de sustinere a paginii: " Dar ce e rau ca Sfanta Parascheva are pagina de Facebook , sau site pe internet ? Pe internet trebuie sa avem daor pornografie si muzica desfranta, numai ateism , si orice altceva in afara de religie ????? De ce sa nu ne marturisim credinta peste tot, si in tot locul ? Internetul si pagina de facebok este unealta diavolul...ui daca postam ceva nefolositor sau cine stie ce porcarii,dar daca il utilizam in scopuri bune, nu are nimic, asa cum toti canteretii actorii si politicienii, si in viata si morti au pagini de facebook , de ce sa nu punem si vietile sfintilor aici sau ale altor oameni care ar merita sa le fie memoria cinstita ?????".
      Eu as avea o propunere pentru mintile luminate care au descoperit religia prin intermediul Facebook-ului: sa faca pagina si pentru restul sfintilor din calendar pentru ca de ce sa fim rasisti si sa cinstim numai un sfant. Iar daca nu stiu sa faca pagina atunci sa faca profil pentru ca ar fi super sa fii "friend" cu Sfantul Petru care este "single" iar ca interese are "dating", "friendship" si "relationship". Iar cei care posteaza rugaciuni pe pagina cu pricina, ii sfatuiesc sa nu uite sa se roage si pentru conexiunea de internet, pentru a nu aparea un "Connection lost" in timpul rugii lor fierbinti catre sfintii Facebook-ului.

2 comentarii:

  1. ..super tare asta..;))..pupici..

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu as vrea sa fie si Sf. Petru pe acolo, b aia, al doilea nume al meu e Petronela :>

    RăspundețiȘtergere