marți, 15 iunie 2010

Cenzura Motion ( sau Febra schimbarii )

       Azi se voteaza Motiunea de cenzura pentru pachetul de legi ce cuprind masurile anticriza. Toate televiziunile transmit cea mai tare emisiune de enterteinmant si anume cea a votului din Parlament, cu tot circul aferent unei emisiuni de prost gust. Si ca orice televiuziune comerciala, fiecare din ele trebuie sa difuzeze acele momente de publicitate. Dar oare cum ar fi sa vedem reclame in ton cu evenimentele din tara?
       1. In 2009, Emil boc isi sarbatorea victoria in Guvern printr-un dans special. De-atunci fiecare parlamentar sau ministru din guvern isi sarbatoreste victoria printr-un mod original. Si astazi Emil Boc isi sarbatoreste victoria alaturi de o Lege Rece.
       2. Scena de coafor undeva in tari scandinave. D-na Udrea cu prietenele sale. Discutie despre economie. D-na Udrea le propune noul detergent care le ajuta la economii: DELAPIDOL, te curata de bani, dar nu si de pete.
       3. Lingurite pline cu legi care zboara deasupra romaniei. Batrani si mame cu copii care se uita inspre cer si le lasa gura apa. Someri care sar in sus de bucurie. Dar vai! Este noul iaurt "IO PLEC", noul iaurt de legi guvernamentale cu taieri amarui. Bun de te umpli pe bot.
       4. Scena in mall. Ministrii guvernului au dureri de masele de la ceea ce mananca de cateva zile. Radu Berceanu le da o pasta de dinti sa se frece cu ea in gura. Durerile si mirosurile dispar instantaneu. Vai, dar cum functioneaza? E simplu. E noua pasta cu nesimtinol. Tu ca ministru te dai cu ea in gura si se strepezesc dintii poporului de nu mai au dupa ce bea un pahar cu apa rece, deci NO DUREREISHAN, NO AVIARA GRIPA, NO SULAINA CHANEL!
       Si brusc se revine la votul din parlament, iar viata continua ca si cum nimic rau nu s-a intamplat in Romania, iar in minte ni se naste o intrebare: Se respinge Motiunea de Cenzura sau ramane acelasi Guvern? Cred ca raspunsul il stim cu totii.

Un comentariu:

  1. Mai scrie asa, ca e tare, sper nu e musai sa fii atat de motivat negativ ca sa fii asa ironic.

    RăspundețiȘtergere