marți, 26 octombrie 2010

Love (sau De ce iubim?)

      Iubim pentru ca ne place. Este sentimentul care te poarta prin vise, te duce in locuri in care fizic este imposibil sa ajungi vreodata. Te face sa privesti soarele si sa te bucuri de caldura lui sau sa stai nopti la rand cu ochii spre cer si sa privesti stelele ca si cum sunt prietenii tai tacuti de ani de zile. Iubesti timpul care trece si lasa in urma lui amintiri, prietenii, sperante si vise. Iubim aerul si apa, vantul si ploaia, zapada si nisipul. Iubim parintii chiar daca nu sunt tot timpul asa cum ar trebui sa fie si iubim parul lor ce devine alb iar privirea lor tot mai ratacita.
      Iubim fizic persoana de langa noi. Iubim sa stam ore intregi imbratisati, sa privim in ochii celuilalt si sa simtim rasuflarea greoaie si fierbinte. Iubim sa ne jucam cu degetele in palma celuilalt si sa visam la personaje de basm stand cu ochii atintiti spre tavanul gol. Iubim cand zambim si cand surade, cand ne ascundem sau cand face vreo tampenie. Tot universul este in acele momente numai al nostru si timpul bate in ritm adormit, clipele devenind ore iar dragostea te umple in toata fiinta prin golul lasat in stomac. Adoram sa soptim lucruri la ureche si sa ascultam vorbe dulci. Sa asteptam ore in fata ferestrei de chat cu ochii fixati la cursorul care palpaie in speranta unui raspuns. Iubim sa fim indragostiti si sa fim iubiti.
      Iubim pentru ca ne doare. Iubim atunci cand traim sentimente ascunse infipte dureros in sufletul nostru pentru ca fiinta iubita gaseste fericirea in alta parte. Iubim sa ne chinuim pe noi insine si sa sacrificam bucuria noastra pentru a lasa loc bucuriei celuilalt. Iubim atunci cand ne doare lacrima noastra varsata pentru zambetul celuilalt, si atunci iubim sa uram tot ceea ce ne inconjoara. Iubim sa privim fotgrafia cu noi impreuna, sa ne intrebam de ce soarta nu a fost alta si de ce este o iubire imposibila.Ne place sa suferim sau sa nu putem iubi pe fata.
      Si totusi DE CE IUBIM?

2 comentarii:

  1. de ce nu pot spune: vreau sa il iubesc pe x, pentru ca el are toate calitatile pentru a fi cu mine si invers?
    de ce dragostea e ceasul cel chior, in care alegi de cele mai multe ori cea mai nepotrivita persoana? de ce nu ii pot vedea defectele?
    de ce atunci cand inima deine mare, creierul devine tot mai mic?

    RăspundețiȘtergere
  2. ..nu exista nici o reteta magica a iubirii ea este in noi..depinde de noi in ce masura ne depasim egoismul si cat din ea putem darui.. ..de fapt iubirea sincera si profunda nu are nevoie de vorbe multe. ..bat campii..;))..Te pup Octavian si astept sa ne mai impartasesti din gandurile tale..:)

    RăspundețiȘtergere